Om oss

Varmt välkomna till Krägga Café och Lanthandel. Vi är en nystartad liten verksamhet belägen på ängarna i Krägga, Bålsta. Hit kommer ni om ni är sugna på en fika, hungriga på lite lunch, eller vill avnjuta en enklare middag utan att behöva lyfta ett finger. Eller så besöker ni vår lanthandel där vi har ett litet sortiment med det mest nödvändiga som kan behöva inhandlas i vardagsstressen när Bålsta känns långt bort.

Vi slog upp dörrarna den 1 januari, och rusningen hit var över all förväntan! I dagsläget är vårt sortiment i både caféet och butiken lite begränsat då vi valde att öppna fastän vi inte riktigt var klara med alla förberedelser. Så nu under våren kommer vårt sortiment dagligen att öka, och nya spännande leverantörer kommer att börja sälja sina produkter hos oss. Vi har även många andra idéer och planer som vi håller på att ta fram just nu, dels ska en uteservering byggas, en lekplats ska sättas upp, vi ser över möjligheterna för en fullgod restaurang med tillhörande serveringstillstånd och mycket mycket mer. Detta innebär att vi kommer ut med nyheter så fort vi har något att presentera, så följ gärna nyhetsflödet på Instagram och Facebook.

Vårt huvudsakliga mål är att vara en samlingspunkt för alla åldrar. De minsta besökarna har redan börjat komma ner för att köpa sitt lördagsgodis, grannar möts på en fika och en pratstund och många kommer in bara för att få ta en skön promenad och komma hemifrån en stund, ni är ALLA välkomna till oss, vilket humör ni än är på!

Hälsningar
Mats och Linnéa