2018 är äntligen här och vi firar 1 år! Kom och fika eller ät och fira med oss! Vi bjuder på en kopp kaffe eller en valfri Festis när ni köper en maträtt eller ett fikabröd! Tyvärr har butiken fått gå lite på sparlåga de senaste månaderna, då vi har tvingats hantera väldigt påfrestande och ansträngande händelser i vår familj. Händelser som varit bortom vår kontroll och som upptagit all vår vakna tid. Men nu är det ett nytt år och vi känner oss mer redo än någonsin att skapa en levande, fantastisk och inte minst välbehövd servicepunkt i Krägga! Så på vår ettårsdag kommer butiken att vara påfylld av varor igen. Passa på att stödja vårt lokala initiativ och handla med någonting hem från oss. Gör det till en vana så kommer vi att göra vårt yttersta för att tillgodose era behov av varor och tjänster. Det är bara tillsammans vi kan skapa den service vi alla vill ha lokalt här i Krägga! Välkomna att fira vår ettårsdag på nyårsdagen mellan 11-19! PS Bilden är från öppningsdagen!

Posted on

from Instagram: http://ift.tt/2EizviC

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *