Nu är det äntligen dags att leta sig ut ur stugorna och njuta av en härlig jazzkväll på Krägga Café & Lanthandel! Tänk vad skönt att byta ut julmaten för en kväll! Vi gästas av de fantastiska Olle Eilestam Kvartett. Olle är pianisten som kan spela allt. Han har en lång karriär som musiker bakom sig. Han kan drygt 2.000 låtar utantill och har varit kapellmästare, pianist och sångare i SVT:s ”Söndagsöppet” under flera år. Just nu är han huspianist i Café Norrköping med Ragnar Dahlberg som programledare. Onsdag 27 december klockan 19-21 Fri Entré! Bordsbokning: 0723-115900 Istället för att ta inträde på våra konserter så tillämpar vi konceptet ”silverbricka” – d.v.s. att gästerna visar musikerna sin uppskattning i form av ett litet ekonomiskt bidrag som lämnas på en bricka som skickas runt. Så glöm inte att ta med kontanter! Vi har fullständiga rättigheter. Bland annat är vi den enda restaurangen som serverar Bålsta Bryggeris hela utbud (runt 10 sorter). Titta gärna in på vår hemsida för att se vår meny. Välkomna!

Posted on

from Instagram: http://ift.tt/2E09R26

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *