Ta ett välförtjänt avbrott i julstöket och njut av härlig luciajazz med Leon Falk Hot Four på Krägga Café & Lanthandel! Leon Falk Hot Four är ett band med unga musiker som underhåller med traditionell jazz av absolut högsta klass. Ledorden är Louis Armstrong och New Orleans. Trombon/Sång – Leon Falk Banjo – Uno Dvårby Piano – Sara Karrkonen Klarinett/Saxofon – Adam Falk Fritt entré! Bordsbokning 0723-115900 Istället för att ni ska betala inträde så tillämpar vi silverbricka där ni kan visa musikerna er uppskattning genom att skänka en slant/set. Så glöm inte att ta med kontanter! Vi har ett begränsat antal platser, så boka gärna bord, speciellt om ni vill äta middag. Det är dock inget krav att boka bord eller äta middag. Vi har fullständiga rättigheter gå gärna in på vår hemsida för att se meny. Välkomna!

Posted on

from Instagram: http://ift.tt/2jM3VRT

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *