Stängt 1:a advent! Idag har både café och lanthandel tyvärr stängt på grund av personalbrist. För att undvika detta i framtiden söker vi fler glada och positiva medarbetare som kan avlasta den ordinarie personalen kvällar och helger. Du ska ha fyllt 20 år, älska att ge det lilla extra och ha en naturlig fallenhet för att ge den bästa servicen till våra gäster vid varje enskild servering. Du lär dig det mesta hos oss och behöver därför inte ha så mycket förkunskaper, men glädje och känslan av du representerar något mycket speciellt när du jobbar hos oss kommer att ta dig långt. Du kommer att arbeta både i lag och självständigt. Du kommer att lära dig hantera matlagning, tallriksupplägg, kassan och ett unikt kundbemötande. Har du en grundläggande kunskap och intresse för öl och vin så är det meriterande. Är du den vi söker skickar du ett mail till info@kraggalanthandel.se och berättar om dig själv, vad du har gjort tidigare och varför just du passar på vårt lokala lilla café och lanthandel.

Posted on

from Instagram: http://ift.tt/2AmDICg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *