Oktobermys! I fredags fick vi leverans av Bålsta Bryggeris senaste tillskott ”Eklöws Okroberfest”. En fantastisk lager med mycket smak (5,7 vol %) som passar både som sällskapsöl och som en trevlig kompanjon till maten. Nu har vi kylt den ordentligt så det är bara att komma hit och testa den. Vi är väldigt stolta att kunna erbjuda närproducerad och hantverksmässigt bryggd öl som ger våra gäster en upplevelse utöver det vanliga. Just nu är vi den enda restaurangen som erbjuder hela 10 olika ölsorter från Bålsta Bryggeri. Bjud gärna med kompisarna, kollegorna eller grannarna och prova Mälardalens i särklass mest spännande öl. Onsdagar är det jazzkväll med fritt inträde och vi har öppet 11:00-22:00. Välkomna!

Posted on

from Instagram: http://ift.tt/2yW68QB

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *