Lördagsunderhållning i Krägga! Tidigt på förmiddagen idag fick vi lite feeling och skapade ett ”music quiz” som passar hela familjen. Så ikväll vill vi ha mycket sällskap på lanthandeln! Kom och utmana dina familjemedlemmar, kompisar eller grannar i en kul frågesport med musikfrågor. Tävla ensam eller i lag, det är fritt att välja hur man vill göra. Som värdar för kvällen har vi våra musikvirtuoser och tillika ägare Linnéa & Mats, vilka kommer att guida er genom en härlig kväll med massor av musik. Vi startar strax efter klockan 19, så kom en stund innan och beställ mat och dricka så kör vi när alla är redo och taggade! Första priset för kvällen är ett presentkort på 200 kr hos oss! Eftersom vi kör inomhus, då vädret känns både kallt och opålitligt, så är det ett begränsat antal platser. Därför är det bra om ni bokar bord så att ni är säkra på att få sitta! Ring 0723-115900 för bordsbokning. Vi har öppet till 22:00 ikväll. Välkomna!

Posted on

from Instagram: http://ift.tt/2xagugL

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *